Selecteer een pagina

Los blokkerende overtuigingen nu op met hypnose!

Tob sporter of top sporter?Los blokkerende overtuigingen nu op met hypnose!
Iedereen herkent dit mogelijk wel; je bent ergens erg gedreven en goed in en alles lijkt te lukken waardoor het gevoel van onoverwinnelijk zijn overheerst, helemaal top dus! 


Tot dat………. het ineens lijkt op te houden, je gaat twijfelen en mogelijk denk je shit wat overkomt mij nu? Help!, hoe krijg ik het tobben weer naar een topprestatie vol met energie?Uiteindelijk is het heel simpel, je focus ligt op dat moment op het tobben (piekeren en denken) waardoor je je niet meer kan beseffen dat alle kennis, kunde en talent nog steeds onbewust in je zit, het heeft je systeem immers niet verlaten of wel soms?  
Je gevoel wat uit jouw denken ontstaat voel je in heel je lijf en neemt op dat moment compleet de overhand. Gek dat je je dan mogelijk slecht voelt, nee hoor dat lijkt normaal.


Om dit denk idee concreet te maken even een voorbeeld uit mijn praktijk.
Recent had ik een jongen in mijn praktijk met een topsport status shorttrack (schaatsen). Hij gaf aan dat hij niet meer op zijn oude niveau van prestatie kon komen na twee jaar lang te zijn hersteld van overtraining en de ziekte van Pfeiffer. Hierdoor is iedereen waar hij mee traint hem in snelheid op het ijs inmiddels voorbijgegaan. Hierdoor voelde hij zich onzeker en twijfelde hij over zijn kunnen en toekomstige prestaties. Hij gaf aan dat hij letterlijk geblokkeerd was en daar wilde hij vanaf en wel nu!
Zijn rechter Magic Arm…. Het 15 minuten fenomeen, terug naar top presteren!


Ik vraag hem welke arm hij veel beweegt tijdens het racen op het ijs, rechter arm dus. Ik breng hem in hypnose en geef de instructie alle kennis, emotie, passie en techniek op te roepen uit iedere cel en vezel van zijn lichaam en dit te verzamelen in zijn rechterarm door deze continue te bewegen. Ik geef hem aan dat zijn arm stijver en stijver wordt na gelang al deze opslagen informatie meer en meer in zijn arm verzameld totdat……, juist ja zijn arm compleet stijf en bewegingsloos is geworden. 
Vervolgens geef ik hem de instructie aan de start te gaan staan en bij het start shot zijn beste rondetijd ooit te rijden. Dit in de wetenschap dat iedere armbeweging maakt dat hij alle ervaring in shorttrack loslaat op het ijs waardoor er automatisch weer snelheid en plezier is. Deze instructie herhalen we een aantal keren en er groeit een lach op zijn gezicht.


Als ik hem vraag waardoor hij lacht is zijn antwoord simpel en eenduidig; het is er weer man, de blokkade is weg ik voel het gewoon. Uiteindelijk levert zijn nieuwe overtuiging als topsporter de twee op een volgende weken het bewijs, hij rijdt zijn beste tijden ooit, in topsport ook wel een dikke PR (persoonlijk record) genoemd. 
Wat er gebeurt? Zijn oude overtuiging (tobben) heeft plaats gemaakt voor zijn nieuwe overtuiging, hij is dus weer topsporter!   
Kan het echt zo snel, ja dat kan zo blijkt!


Wil jij als top(b) sporter, ondernemer of persoonlijk ook naar een persoonlijk PR zonder blokkerende overtuigingen neem dan snel contact op met Coach4me. Voor meer info kan je ook op onze website www.coach4me.tools terecht.