Selecteer een pagina

Corine van der Zanden

Locatie Den Bosch

“Van overleven naar leven”

Wie ben ik?
Mijn naam is Corine, ruim 40 jaar levenservaring, en woon met mijn gezin in Den Bosch. Mijn vrije tijd vul ik graag met wandelen in de natuur, tennis, lezen, persoonlijke ontwikkeling, tijd doorbrengen met mijn gezin en vrienden.

Het leven ervaar ik als één grote ontdekkingsreis met pieken en dalen. Eén van mijn laatste dieptepunten was een forse burn-out.  Later bleek wel een bore-out. Ik wist het allemaal niet meer, somber, moe, helemaal op! Een compleet verstoorde energiebalans!

Tijdens mijn weg uit dit dal werd ik begeleid door een coach/hypnotherapeut en ervaarde de kracht hiervan voor mij. Een proces van inzicht verkrijgen in mijzelf, patronen doorbreken en blokkades opruimen. Door andere, juiste keuzes te maken herstelde ik mijn energiebalans en kon ik weer vrijer door het leven gaan. Van overleven naar leven!

Vanuit deze bijzondere ervaring groeide mijn verwondering, fascinatie en nieuwsgierigheid gevolgd door een studie. Ruim 3 jaar studie tot hypnotherapeut inclusief medische – en psychische basiskennis brachten mij op het punt om anderen te gaan begeleiden in hun proces. En ik blijf mij steeds ontwikkelen en bijscholen.

Waar geloof ik in en ben ik van overtuigd?
Als je inzicht krijgt in wat je doet en waarom je dingen doet kun je de verandering gaan maken! Het is een interessante en uitdagende puzzel maar ik ben er van overtuigd dat een probleem een probleem is omdat er een oplossing voor is, anders was het wel een feit! Ik geloof ook dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Soms ben je je hier (nog) niet van bewust…laat je dan begeleiden om het onbewuste bewust te maken! De oplossing zit al in jou!

Hoe kan ik jou helpen?
Vanuit enthousiasme, respect, plezier en vertrouwen begeleid ik je graag naar een vrijer leven! Ik werk met een combinatie van Hypnose en (NLP) Coaching technieken. Vanuit de gedachte dat therapie niet altijd serieus hoeft te zijn vind ik relativeren en humor een belangrijke toevoeging! Een toverstaf heb ik nog niet in mijn bezit…de enige die kan veranderen ben jijzelf! Voel jij 100% motivatie om voorbij je probleem te kijken en van overleven naar leven te gaan? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Ik help jou graag met
Mijn speciale interesse ligt in het begeleiden van mensen met stressklachten, burn-out, bore-out en persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken. Veel voorkomende symptomen:
perfectionisme | negatief zelfbeeld | weinig zelfvertrouwen | futloos | angst | paniek | somberheid | prikkelbaar (snel geïrriteerd, boos of huilen) | concentratieproblemen | besluiteloosheid | vragen als wie ben ik en wat wil ik.

Mijn begeleiding kan zowel in mijn praktijk in Den Bosch als online plaatsvinden.

Mijn gegevens:
Corine van der Zanden

Locatie ’s-Hertogenbosch

Tweede Morgendreef 14
5233 NP
’s-Hertogenbosch

Extra info: dit is het navigatieadres.
De vrijstaande praktijkruimte bevindt zich achter een woning te
genover dit adres.

Tel. 06-23656706
Email: corine@coach4me.nu

Neem contact met mij op

Coach4me
Correspondentie per adres :

Bruistensingel 100
5232 AC Den Bosch

info@coach4me.nu